Polkuja muualle

Rahoittajiemme lisäksi teemme yhteistyötä monien muidenkin tahojen kanssa. Alta löydät yhteistyökumppaneitamme Oulun alueella ja etäämmälläkin. Klikkaa otsikkoja tutustuaksesi tarkemmin!

OULUN KAUPUNGIN TYÖLLISYYSPALVELUT – TYÖLLISYYSVERKKO
Oulun työllisyysverkko on seudullinen verkkopalvelu, johon on koottu tietoa ja linkkejä Oulun seudun työllisyyspalveluista, koulutusmahdollisuuksista sekä tukipalveluista työnhakijan erilaisiin elämäntilanteisiin. Sivusto on suunnattu työnhakijoille ja työllisyyden hoidon parissa toimiville työntekijöille sekä erilaisin tukitoimin työllistäville tahoille. Työllisyysverkosta löydät kootusti niin kaupungin omat palvelut kuin alueella toimivat hankkeetkin.

OMAPOLKU TYÖELÄMÄÄN
Oulun Aikuiskoulutuskeskuksen Omapolku työelämään -hanke tarjoaa palveluja vastavalmistuneille ja valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille. Tarjolla on muun muassa maksutonta uraohjausta, neuvoja hakemusten ja ansioluetteloiden laatimiseen sekä tukea kaikkiin työnhaun vaiheisiin – sopivien paikkojen kartoittamisesta työhaastatteluun valmistautumiseen.

PIPO 2 – MENOLIPPU TYÖELÄMÄÄN
Menolippu työelämään -hanke edistää nuorten siirtymistä ammatillisesta koulutuksesta työelämään parantamalla nuorten työelämävalmiuksia ja työllistymistä muun muassa yrittäjyyskasvatuksen ja uraohjauksen avulla. Valmistuneille opiskelijoille hanke tarjoaa mm. uraohjausta ja etsii yhteistyössä nuoren ja kunnan työntekijän kanssa piilotyöpaikkoja. Hankkeen kohderyhmiä ovat OSAOn Kempeleen yksikön opiskelijat ja ammatillisen tutkinnon suorittaneet alle 30-vuotiaat nuoret Hailuodon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen ja Tyrnävän kuntien alueella.

TOPIK – TÄYDENTÄVIEN OPINTOJEN KESKUS
Oulun yliopiston Täydentävien opintojen keskus tarjoaa akateemista täydennyskoulutusosaamista yli 20 vuoden kokemuksella. Täydennyskoulutuksessa uusin tutkimustieto yhdistyy käytännön osaamiseen. Koulutustarjonta pohjautuu yliopiston tieteenaloihin (opetus- ja kasvatusala, johtaminen ja esimiestyö, sosiaali-, terveys- ja hyvinvointiala, tekniikka). Koulutus toteutetaan lyhyinä sekä pitkinä ohjelmina joustavasti niin, että opiskelu onnistuu työnkin ohessa. Täydennyskoulutuksella vahvistat asemaasi ja kilpailukykyäsi työmarkkinoilla.

TYÖNHAKUVETURI
Sukulaishankkeemme Uudellamaalla. Työnhakuveturi on tarkoitettu Uudellamaalla asuville korkeakoulutetuille, jotka ovat työttömiä tai jäämässä työttömäksi. Työnhakuveturi tukee korkeakoulutettujen työnhakuvalmiuksia ja edistää omatoimista työllistymistä tarjoamalla muun muassa asiantuntijaluentoja ja työllistymistavoitteista ryhmätoimintaa.

URATEHDAS
Sukulaishankkeemme Pirkanmaalla. Tampereella toimivan Uratehtaan tavoitteena on pirkanmaalaisten insinöörien, diplomi-insinöörien, ekonomien, tradenomien ja muiden vastaavien yksityiselle sektorille sijoittuvien korkeakoulutettujen ammattilaisten työnhakuvalmiuksien edistäminen. Projekti auttaa työnhakijoita löytämään uusia mahdollisuuksia osaamisen hyödyntämiseen työmarkkinoilla sekä tarjoaa uraohjausta ja -neuvontaa. Uratehdas järjestää monipuolisia työnhakuun liittyviä valmennuksia sekä pienryhmätoimintaa työnhakijoille.

URAPURJE
Sukulaishankkeemme Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Turussa toimiva Urapurje järjestää mm. Vinssi-vertaistukitoimintaa uran vaikeilla hetkillä oleville korkeakoulutetuille sekä asiantuntijoille.

Comments are closed.