Yhteisinfo Oulun Yritystakomolla 18.2.

Uranoste, Oulun Yritystakomo, Duunaamo ja OpinTori tiivistävät yhteistyötään ja järjestävät yhteisen infotilaisuuden maanantaina 18.2.2013. Tahojen edustajien lisäksi mukana on Lauri Salovaara, joka puhuu aiheesta “Luopuminen luo tilaa uudelle”. Tilaisuuteen on vapaa pääsy – tervetuloa!

Paikka: Oulun Yritystakomo, Elektroniikkatie 3, 90590 Oulu
Aika: Maanantai 18.2.2013 klo 13.00−15.30

Oulun Yritystakomon toiminnan keskiössä ovat liiketoimintaidean löytäminen ja sen yritykseksi jalostaminen. Yritystakomo tarjoaa innovatiivisen toimitilan Start-Up -yrittäjyyttä ajatteleville, tukee liikeidean kannattavuuden selvittämisessä ja tähtää siihen, että liiketoimintaideasta jalostuu uusi menestyvä yritys.

Duunaamo on tekemisen ja osaamisen kohtaamispaikka, näyteikkuna Oulun seudun osaamiseen. Toiminnan tavoitteena on saada mahdollisimman monen ammattilaisen osaaminen tuottamaan uudelleen. Duunaamossa voit tutustua niin vapaina oleviin osaajiin kuin yritysten avoimiin työpaikkoihinkin.

OpinTori on aikuisille suunnattu palvelu, josta saa tietoa, neuvontaa ja ohjausta opiskelumahdollisuuksista eri elämäntilanteissa. OpinTori on valintasi, kun haluat täydentää osaamistasi tai kun olet uuden ammatin valitsemisen edessä.