URANOSTE Startup DP:n hakuaikaa jatkettu

Syksyllä starttaa Uranosteen uusi yrittäjyysvalmennusohjelma URANOSTE Startup DP. Koulutus on nyt haussa mol.fi:ssä. Pääsyvaatimuksena koulutukseen on, että liikeideaa on viety eteenpäin muutenkin kuin itsekseen pohdiskellen. Mikäli sinulla on selkeä liikeidea, olet jo tehnyt liiketoimintasuunnitelman ja olet valmis aloittamaan yritystoiminnan ensi kevään aikana, hae mukaan. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Yritystakomon kanssa ja lähiopetusosuudet järjestetään Yritystakomon tiloissa. Koulutuksen järjestäjä ja vastuukouluttajat varmistuvat viikon 48 aikana ELY-keskuksen saatua kilpailutusprosessin valmiiksi.

Muista lähettää CV-tiivistelmäsi sekä liiketoimintasuunnitelmatiivistelmäsi hakuajan puitteissa sähköpostitse: info@uranoste.fi.

Uranoste järjestää vuonna 2012 useita pidempiä valmennusohjelmia työvoimakoulutuksena muun muassa yrittäjyyteen, teknologialiiketoimintaan ja tiimien johtamiseen liittyen. Tänä vuonna on järjestetty ProME Development Program ja nyt on meneillään URANOSTE Business and Marketing Development Program.