Urasampo hakee hankekoordinaattoria!

Urasampo / PPOTTY ry, työpaikkailmoitus 14.2.2018

Oulussa toimiva Urasampo-hanke tarjoaa työnhakutaitoja ja työelämäosaamista kohottavia palveluja korkeakoulutetuille. Haemme riveihimme nyt hankekoordinaattoria.

Keskeisimmät työtehtävät ovat:
• Hankkeen markkinointiin ja viestintään liittyvät tehtävät
• Asiakaspalvelu puhelimitse ja verkossa
• Hankeraportointiin, seurantaan ja tilastointiin liittyvät avustavat tehtävät
• Koulutuskokonaisuuksien suunnitteluun liittyvät avustavat tehtävät
• Koulutustilaisuuksien järjestämiseen liittyvät käytännön tehtävät

Korkeakoulututkinto ja kokemus yllämainittujen kaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Etsimme henkilöä, jolla on intohimoa kehittää korkeakoulutettujen työnhakuosaamista ja sitä tukevia työkaluja. Eduksi katsotaan myös verkkoasiantuntijuus, kokemus koulutuksien pitämisestä sekä työmarkkinoiden tuntemus. Toivomme hakijoilta esiintymis- ja verkostoitumistaitoja, nopeaa uusien asioiden omaksumiskykyä, organisointitaitoja ja valmiutta monipuolisiin toimistotehtäviin. Tehtävä vaatii satunnaisesti matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella.

Ennakkotehtävänä pyydämme kirjoittamaan noin sivun mittaisen kirjoituksen aiheesta ”Piilotyöpaikkojen löytäminen ja hakeminen”. Hakemusasiakirjat eli hakemus, korkeintaan 2-sivuinen CV ja ennakkotehtävä lähetetään yhtenä pdf-tiedostona. Nimeä tiedosto näin: Sukunimi Etunimi Hankekoordinaattori. Halutessasi voit lisäksi lähettää myös 1-2 minuutin mittaisen video-CV:n tai linkin videoosi. Hakemukset lähetetään osoitteeseen info@uranoste.fi otsikolla “Hankekoordinaattori”.

Haku päättyy maanantaina 5.3.2018 klo 16.00. Hankepäällikkö Sami Lopakka vastaa tarvittaessa puhelintiedusteluihin perjantaina 23.2. klo 10–13 numerossa 045 2373 206. Urasampo-hanke on vasta alkumetreillään, mutta saat runsaasti lisätietoa edellisen hankkeemme toiminnasta osoitteessa www.uranoste.fi (ks. esim. tilaisuuksien arkisto).

Otamme yhteyttä haastatteluihin valittaviin keskiviikkoon 7.3.2018 mennessä. Kaksiosaiset haastattelut järjestetään valituille keskiviikkona 14.3. (ryhmähaastattelu) ja torstaina 15.3. (yksilöhaastattelut). Valitun työsuhde alkaa huhtikuussa ja työsopimus tehdään toistaiseksi voimassa olevana. Hankkeelle on myönnetty rahoitus vuoden 2020 loppuun saakka.

Urasampoa hallinnoi PPOTTY ry, jonka taustalla on kahdeksan akavalaista ammattiliittoa (Tekniikan akateemiset, Insinööriliitto alueyhdistyksineen, Opettajien Ammattijärjestö, Akavan Erityisalat, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut). Hankkeen rahoittajia ovat ESR/ELY, mainitut ammattiliitot, Oulun ja Lapin yliopistot, pohjoissuomalaiset ammattikorkeakoulut sekä Oulun kaupungin lisäksi kahdeksan muuta kuntarahoittajaa.