Toimintamme päättyy 31.1.2018

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus on myöntänyt Uranosteen taustalla toimivalle PPOTTY ry:lle kolmevuotisen hankkeen. Se on tulossa päätökseensä 31.1.2018.

Uranosteen koulutukset ja muut tapahtumat ovat kolmen vuoden aikana vetäneet huimat 4 182 kävijää. Heistä eri ihmisiä on 1 311. Uranostajat-ryhmiin osallistui 150 korkeakoulutettua. Webinaarien live-lähetykset vetivät linjoille aiheesta riippuen 30-120 kuulijaa per lähetys. Webinaaritallenteita on katsottu tällä hetkellä noin 3 200 kertaa.

ELY-keskuksen myöntämän ESR-rahoituksen lisäksi Uranoste 2015-2017 -hankkeen rahoittajina ja taustalla toimivat Oulun, Kajaanin ja Ylivieskan kaupungit, Oulun yliopisto, Oulun Ammattikorkeakoulu, Lapin Ammattikorkeakoulu, Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Centria Ammattikorkeakoulun Ylivieskan yksikkö, sekä akavalaiset ammattiliitot Tekniikan akateemiset, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Akavan Erityisalat, Opettajien Ammattijärjestö, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä Insinööriliitto alueyhdistyksineen.

Uranosteen taustavoimat