Ke 11.5. klo 12.30-15.30 Työnhakijan viisas ajanhallinta

Hotelli Cumuluksen kokoustilat, Kajaaninkatu 17, Oulu

(Huomaathan uuden ajankohdan.)

Nykyaikainen työnhaku on aktiivista piilotyöpaikojen metsästystä ja kontaktoitumista erilaisissa verkostoissa. Se vaatii työnhakijalta itsensä johtamisen taitoja ja omaan tilanteeseen sopivaa aikasuunnittelua. Osa työelämästä tutuista käytännöistä on sovellettavissa työnhakuun. Toisaalta tilanne on monelta osin uusi ja mahdollistaa myös erilaisia tekemisen tapoja. Hyväksi apuvälineeksi on koettu erilaiset suunnitelmalliset tavat rytmittää arkea ja työnhakuprosesseja. Miten sinun olisi hyvä terästää suunnitteluasi?

Tehokkaalla ajanhallinnalla edistät myös omaa hyvinvointiasi. Mihin sinä käytät aikasi arjessa? Miten rytmität työnhaun ja vapaa-ajan? Tässä koulutuksessa pohdimme ajanhallinnan, suunnittelun ja rajaamisen kysymyksiä työnhakijan näkökulmasta. Tule mukaan suunnittelemaan ajankäyttöäsi ja keskustelemaan erilaisista ajanhallintaan vaikuttavista teemoista!

Koulutuksen asiantuntijana Hanna Kela, Uranoste.

Cumuluksen parkkipaikat ovat maksutta osallistujien käytössä – pääset ylä- ja alatasanteille Koulukadun puolelta. Tauolla on tarjolla kahvia ja teetä.

Ilmoittautuminen päättynyt.