Tilaisuudet ja tapahtumat

Tietoa koulutuksista, uravalmennuksista ja muista tapahtumista

Ilmoittautuminen kaikkiin Oulussa järjestettäviin tilaisuuksiin tapahtuu näillä sivuilla. Kun ilmoittautuminen on auki, pääset ilmoittautumislomakkeelle klikkaamalla tilaisuutta.

Uranosteen tilaisuuksiin voivat ilmoittautua kaikki korkeakoulutetut sekä korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat. Voit olla töissä tai työnhaussa – tai molempia! Kaikki tilaisuudet ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!

Mikäli olet ilmoittautunut johonkin tilaisuuteemme etkä pääsekään paikalle, ilmoitathan siitä meille sähköpostitse.

Syksyn 2016 kalenterimme julkaistaan elokuussa. Menneen kevään tapahtumakalenteria voit vilkaista pdf-muodossa tästä. Menneitä tilaisuuksiamme voit tarkastella arkistostamme.

Comments are closed.

Oulu
Muut alueet

Webinaarien tallennekirjasto

Mikäli et päässyt mukaan live-lähetykseen, voit katsella menneitä webinaarejamme nyt myös jälkeenpäin. Uudet webinaarit lisätään tallennekirjastoon viimeistään viikon sisään live-lähetyksen jälkeen. Kukin koulutus on katseltavissa noin vuoden ajan.

Tallennekirjastossamme tällä hetkellä:
Twitter, Instagram ja Pinterest työnhakuvälineinä (26.4.2016)
Vakuuttava CV kohta kohdalta (13.4.2016)
Soveltuvuusarviot (17.3.2016)
Verkostoituminen ja piilotyöpaikat (23.2.2016)
Sosiaalisen median työnhaku (30.11.2015)
Valmistautuminen haastatteluun (17.11.2015)
Nykyaikainen työnhakuprosessi (13.10.2015)
LinkedInin tehokäyttö (29.9.2015)
Social Media Job Hunting (18.5.2016)

Kirjastoon tästä!

Oulu

URANOSTAJAT – haku nyt elokuun ryhmiin

Osaamista, vertaistukea, uusia näkökulmia ja innostusta työnhakuun! Uranostajat on korkeakoulutettujen työnhakijoiden uraauurtava vertaisryhmäkonsepti.

Ryhmiin on jatkuva haku käynnissä. Hakemusten perusteella kootaan 10 hengen ryhmiä, jotka kokoontuuvat sopimansa aikataulun mukaan 8 kertaa noin viikon välein, 3 tuntia kerralla. Kiinnostuitko? Lue lisää täältä!

Uranostajien sähköiselle hakulomakkeelle pääset tästä. Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä, kun ryhmän perustaminen on käynnissä.