Ti 31.1. klo 13.00-16.00 CV-valokuvaus @ Hot Skandinaviska

Ice Breaker Stage, Tellus Arena, Oulun yliopisto (Linnanmaan kampuksen kartta)

Rökittääkö Suomi Ruotsin ja Norjan 100-0? Onko lottovoitto sittenkin syntyä Ruotsiin? Vai voittaako norjalainen huulirasvan käyttäjä? Hot Skandinaviska on hupaisa ja itseironinen Suomi-Ruotsi-Norja maaottelu, jossa käsitellään skandinaavisia stereotypioita. Kisassa selviää myös kannattako naapurimaahan lähteä ja pärjääkö rallienglannilla vai olisiko ruotsin opiskelusta sittenkin jotain hyötyä. Tutustu samalla opiskelu- ja työmahdollisuuksiin Skandinaviassa ja anna ammattikuvaajan ottaa kuva CV:täsi varten. Tai tule vain kahville.

Tapahtuman järjestävät Oulun kaupungin Työllisyyspalvelut-hanke, Oulun kaupunkiseutu, Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke ja BusinessOulu.

Uranoste toteuttaa tapahtumassa CV-valokuvauksen, johon tulee ilmoittautua ennakkoon. Tule ammattikuvaajan valokuvattavaksi – saat maksutta edustavan kuvan CV:täsi tai vaikkapa LinkedIn-profiiliasi varten!

Osallistujat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaan kolmeen ryhmään, noin 20 henkilöä per tunti. Saat tarkemman kuvausaikasi sähköpostitse muutamaa päivää ennen tilaisuutta.

Ilmoittautuminen päättynyt, ryhmä täynnä.