Ti 25.4. klo 8.15-16.00 Piilotyöpaikat haltuun -teemapäivä

Hotelli Cumuluksen kokoustilat, Kajaaninkatu 17, Oulu

Yhä isompi osa rekrytoinneista tapahtuu verkostojen kautta ja ”piilossa”, julkisten hakujen ulkopuolella. Millaiset ovat sinun verkostosi ja ovatko ne ajan tasalla? Tiedätkö, miten verkostoja hyödynnetään työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla? Kuinka luot uusia kontakteja? Osaatko esitellä osaamistasi oikeassa paikassa ja oikealla tavalla?

Kuinka lähestyä työnantajaa, jota et ennalta tunne? Niin sanottujen kylmien puhelujen ja vakuuttavan avoimen hakemuksen yhdistelmä toimii merkittävänä osana piilotyöpaikkojen kartoittamista ja potentiaalisten työnantajien lähestymistä. Kenelle soitat? Mistä löydät tarvittavat taustatiedot, kuinka valmistaudut? Millaisen tavoitteen asetat puhelulle? Miten aloitat keskustelun ja jätät mahdollisimman vakuuttavan ensivaikutelman osaamisestasi? Miten kohdistat avoimen hakemuksen työnantajakohtaisesti? Miten osoitat motivaatiosi ja osaamisesi, mitä painotat, kuinka herätät lukijan mielenkiinnon?

Piilotyöpaikkoja, verkostoitumista ja työnantajien lähestymistä koskevat aiheemme on koottu tänä keväänä kattavaksi teemapäiväksi. Harjoittelemme tilanteita myös käytännössä. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät kaiken oleellisen piilotyöpaikkojen metsästyksestä ja tavoista toimia niiden löytämiseksi.

Aamu- ja iltapäivän tauoilla on tarjolla kahvia ja teetä.

Ilmoittautuminen päättynyt.