Ti 21.3. klo 12.30-15.30 Käyntikortista Mini-CV -työpaja

Hotelli Cumuluksen kokoustilat, Kajaaninkatu 17, Oulu

Käyntikortti on aktiivisen työnhakijan verkostoitumisväline ja oivallinen keino tuoda oma ydinosaaminen näkyville yhteystietojen lisäksi. Verkostoitumistilanteissa on usein luontevaa antaa käyntikortti keskustelukumppanille. Työnhaussa jokainen kohtaaminen voi olla työllistymisen kannalta merkittävä. Käyntikortista voi tehdä mini-CV:n, johon kirjaa olennaisimmat vahvuudet ja ydinosaamiset.

Tässä työpajassa käymme tiiviisti läpi olennaisimmat asiat, jotka mini-CV:n tekemisessä kannattaa ottaa huomioon. Tämän jälkeen jokainen pääsee suunnittelemaan omaa mini-CV:tä. Pienryhmätyöskentelyssä hiomme ajatusaihioita napakoiksi ja osaamista korostaviksi. Hyödynnämme koulutuksessa netin palveluntarjoajia, joilla on laajat valikoimat mallipohjia.

Tarvitset työpajaan mukaan oman tietokoneesi. Ota mukaan myös ajantasainen CV:si, jonka pohjalta mini-CV:tä on helpompi lähteä työstämään.

Halutessasi saat koulutuksen jälkeen suunnittelemastasi mini-CV:stä kommentit kouluttajilta sähköpostitse. Tämä mahdollisuus on voimassa kertaluonteisesti noin viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Kouluttajina Uranosteen Hanna Kela ja Riitta Ylilehto.

Tauolla on tarjolla kahvia ja teetä.

Ilmoittautuminen päättynyt, ryhmä täynnä