Ti 17.10. klo 14.00-15.15 Webinaari: Paineensietokyky ja resilienssi

Mitä ovat paineensietokyky, muutoskestävyys ja resilienssi? Voiko niitä jotenkin kehittää, millä keinoin? Tässä webinaarissa tavoittelemme kognitiivisen kuormituksen parempaa hallintaa ja palautumista, korkeampaa stressinsietokykyä ja sitä kautta niin oman työnhaun kuin työnteonkin helpottumista. Opimme, millaiset ajattelu- ja toimintatavat parantavat kykyä toimia häiriötilanteissa.

Webinaarin asiantuntijoina Sari Laitinen ja Virpi Haverinen, ToimintaKonsepti Oy. Luento-osuus kestää noin tunnin, viimeinen vartti on varattu osallistujien kysymyksille.

Huom. Tästä webinaarista ei lisensointisyistä ole tulossa tallennetta kirjastoomme, joten ainoa mahdollisuutesi osallistua koulutukseen on live-lähetys.

Webinaariin osallistut kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Et tarvitse osallistumiseen mitään tiettyä erikoisohjelmistoa tai -välineitä, kuulokkeiden käyttöä toki suositellaan. Kun olet ilmoittautunut, saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet hyvissä ajoin ennen webinaaria (nämä eivät siis tule automaattisesti heti ilmoittautumisen yhteydessä).

Ilmoittautuminen päättynyt.