Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen koulutuksessa vielä tilaa

Löydät syksyn kaikki tapahtumat Tilaisuudet-osiosta. Voit myös ladata itsellesi PDF-muotoisen koulutuskalenterimme. Lokakuunkin tapahtumat alkavat olla jo täynnä, mutta keskeistä sisältöä toistetaan ohjelmassa kuukausittain. Ilmoittautuminen marraskuun tilaisuuksiin alkaa tiistaina 10.11.2015 klo 10.00 – varaathan paikkasi ajoissa!

Yhteensä syksyn aikana tarjolla on yli 20 tapahtumaa työnhakutaitoihin ja työelämäosaamiseen liittyen. Aiheina ovat muiden muassa LinkedInin hyödyntäminen, vakuuttavan CV:n tekeminen, oman osaamisen markkinointi ja verkostoituminen. Koulutusten teemoja ovat myös työsopimuksiin liittyvät asiat ja työnhakijan hyvinvointi. Kokopäiväisissä teematapahtumissa keskitytään esimiestyöskentelyyn sekä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin.

Uutuutena tarjontaan tulee mukaan webinaarikoulutuksia, joiden myötä Uranosteen palvelut laajentuvat koko Pohjois-Suomen alueelle. Webinaarien aiheina ovat tänä syksynä nykyaikainen työnhakuprosessi, LinkedIn ja haastatteluun valmistautuminen. Koulutuskauden päättävä Sosiaalisen median työnhaku -webinaari on suunnattu erityisesti valmistuville ja vastavalmistuneille.

Syksyllä käynnistyvät myös ensimmäiset Uranostajat-ryhmät. Uranostajat on uraauurtava vertaisryhmäkonsepti, jossa osallistujat sparraavat toisiaan. Tapaamisten kolme pääteemaa ovat osaaminen, uudistuminen ja oma hyvinvointi. Uranostajat tarjoaa vertaistukea ja uusia näkökulmia alustusten, harjoituksien ja keskustelujen kautta.