Ilmoittautuminen lokakuun tilaisuuksiin alkaa tiistaina 3.10.

Uranosteen viimeisen syksyn koulutukset, webinaarit ja muut tapahtumat löytyvät koulutuskuvauksineen ja ilmoittautumisaikoineen nyt Tilaisuudet-osiosta. Luvassa on jälleen kymmeniä koulutuksia ja tapahtumia korkeakoulutettujen työnhakutaitojen ja työelämäosaamisen kohottamiseksi. Syksy 2017 on hankkeen viimeinen koulutuskausi, joten palvelut kannattaa hyödyntää viimeistään nyt!

Syksyn koulutusaiheisiin lukeutuvat esimerkiksi verkostoituminen ja piilotyöpaikat, henkilöbrändäys, uramuutokset ja siirtymävaiheet, Mindfulness ja ratkaisukeskeisyys työnhaun tukena, työoikeus sekä kevytyrittäjyys. Vakuuttavan CV:n laatiminen, LinkedIn-profiilin hyödyntäminen sekä työhaastattelukoulutukset kuuluvat jo perinteisestikin Uranosteen keskeiseen tarjontaan. Kouluttajina toimivat rekrytoinnin asiantuntijat ja omien alojensa rautaiset ammattilaiset.

Osa koulutuksista toteutetaan jälleen webinaareina, jotka laajentavat hankkeen tarjonnan koko Pohjois-Suomen alueelle. Tänä syksynä verkkokoulutuksien aiheita ovat mm. nykyaikainen työnhakuprosessi, LinkedIn sekä paineensietokyvyn kohottaminen. Ilmoittautuminen kaikkiin syksyn webinaareihin on nyt käynnissä. Kattava valikoima aiempia webinaareja on tällä hetkellä katsottavissa tallennekirjastossamme.

URANOSTEEN LOKAKUUN 2017 KOULUTUKSET
11.10. Uramuutokset ja siirtymävaiheet
12.10. Uni ja palautuminen
17.10. Webinaari: Paineensietokyky ja resilienssi
18.10. Kylmät soitot ja avoimet hakemukset
18.10. Valmistautuminen haastatteluun
19.10. Henkilöbrändäys somessa
19.10. LinkedInin tehokäyttö
31.10. Webinaari: Työnhaun strategia

Kaikki palvelut ovat osallistujille maksuttomia. Tervetuloa mukaan!