Protacon Group hakee logiikka-ammattilaista

Helmikuussa Uranosteen yrityskontaktipäivillekin osallistuva Protacon Group hakee riveihinsä logiikka-ammattilaista. Hakuaika päättyy 31.1.2013. Yrityksen ilmoitus alla:

Protacon Group hakee Oulun toimistolleen kokenutta logiikka-ammattilaista vaativiin suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviin. Hakijalta toivotaan vahvaa logiikkaosaamista (Beckhoff TwinCAT, Siemens), yleistä automaatio- ja signaalikäsittelykokemusta, käytännön englanninkielen taitoa, matkustusvalmiutta sekä yhteistyö- ja vastuunottokykyä. Eduksi luetaan myös kokemus kunnonvalvonnan sektorilta, SQL/+NET/OPC -tuntemus/osaaminen sekä useamman ohjelmointikielen hallinta.

Työnantajana Protacon tarjoaa kannustavan työilmapiirin ja nykyaikaiset työvälineet, joiden avulla monipuolisten ja haastavienkin työtehtävien tekeminen onnistuu. Konsernissa on hyvät koulutus- sekä kehittymismahdollisuudet ja henkilöstön arvostus osoitetaan myös kilpailukykyisillä työsuhde-eduilla.

Protacon Group on monialainen suomalainen teknologia-alan palveluyritys, joka parantaa asiakkaidensa kilpailukykyä projektoinnin, tuotannon ja ylläpidon ratkaisuillaan. Yritys toimii kymmenellä paikkakunnalla Suomessa ja työllistää noin 200 automaation, sähköistyksen ja informaatioteknologian ammattilaista. Protaconin asiakkaita ovat erityisesti energia-, metsä- ja metalliteollisuuden sekä infrastruktuurialojen yritykset.

Jos koet tehtävänkuvan omaksesi, voit olla juuri Protacon Groupin hakemien ammattilaisten joukossa. Hakemukset yrityksen rekrytointisivun kautta. Lisätietoja: Matti Leino / Protacon Group, puh. 010 3472 131.