Yhteistyössä

Uranoste 2015-2017 tekee yhteistyötä korkeakoulujen, kuntien, työ- ja elinkeinotoimistojen, elinkeinoelämän sekä monien muiden tahojen kanssa.

Teemme yhteistyötä muiden muassa Oulun, Kajaanin ja Ylivieskan kaupunkien, Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien, Oulun kauppakamarin, Oulun yliopiston, Oulun ammattikorkeakoulun, Lapin ammattikorkeakoulun, Kajaanin ammattikorkeakoulun, Centria ammattikorkeakoulun, työ- ja elinkeinotoimistojen ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa. Ammattiliitoista tiiviissä yhteistyössä kansamme toimivat Tekniikan akateemiset, Suomen Ekonomit, Tradenomiliitto, Akavan Erityisalat ja Insinööriliitto seuraavine alueyhdistyksineen: Oulun Insinöörit, Kainuun Insinöörit, Lapin Insinöörit, Keski-Pohjanmaan Insinöörit, Länsi-Pohjan Insinöörit, Raahen Alueen Insinöörit. Taustallamme vaikuttavat myös Opetusalan ammattijärjestö, Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset sekä Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut.

Projekti tekee yhteistyötä myös muualla Suomessa toimivien korkeakoulutettujen työllistymistä tukevien projektien kanssa. Näistä merkittävimmät ovat Uudellamaalla toimiva Työnhakuveturi ja Tampereella toimiva Uratehdas.

Yhteistyömahdollisuuksia voi selvittää ottamalla yhteyttä projektipäällikköön.

Uranosteen taustavoimat

Comments are closed.