Perjantai 20.3. klo 8.30-16.00 Avajaiset: Hyvä Päivä!

Hotelli Cumulus, Kajaaninkatu 17, Oulu.

Uranoste 2015‒2017 -hankkeen ensimmäinen kevätkausi starttaa Hyvä Päivä -koulutuksella. Alkajaisiksi esitellään uuden Uranosteen ohjelma ja uudet kujeet.

Päivän kouluttajavieras on Sami J. Viitanen, joka on mm. Nokialle ja Microsoftille vieneellä urallaan joutunut pohdiskelemaan työelämän muutostilanteita pakon vallassakin. Hyvä Päivä pohdiskelee, miten voisimme käyttää omat resurssimme paremmin, niin että saamme enemmän positiivista energiaa ja voimaa muuttua siihen suuntaan minne haluamme. Jumitammeko joihinkin toimintatapoihin? Miten pinttyneistä tavoista ja ajattelumalleista pääsisi eroon?

Töiden etsiminen luo ihmiselle uusia tarpeita: tarvitaan uusia taitoja ja ennen kaikkea uudenlaista henkistä jaksamista lähes vääjäämättömien pettymystenkin yli pääsemiseen. Jos teemme asiat tänään samoin kuin eilen, myös lopputulos on sama kuin eilen. Jos tavoissa ja omassa tekemisessä on muutostarpeita, pitää alkaa töihin. Koulutus antaa työkaluja ja konkreettisia toimintamalleja parempien päivien rakentamiseen.

Cumuluksen parkkipaikat ovat maksutta osallistujien käytössä. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Ilmoittautuminen päättynyt.