MegaMatchmaking kaupunginteatterilla ke 16.3.

Kaikkien alojen MegaMatchmaking -rekrytointitapahtuma kerää yhteen Pohjois-Suomen rekrytoivat yritykset ja osaajat. Tapahtumassa uusia osaajia ovat etsimässä Oulun alueen rekrytoivat yritykset eri aloilta. Tapahtuman tavoitteena on tukea Oulun ja koko pohjoisen Suomen yritysten kasvua ja kansainvälistymistä sekä tarjota työnhakijotille uusia työllistymismahdollisuuksia.

Tapahtumaan osallistuvat yritykset esittelevät päivän aikana toimintaansa sekä osaamisalueet, joihin etsivät osaajia.

Työnhakijoille päivä on oivallinen tilaisuus esittäytyä ja kertoa omasta osaamisesta mielenkiintoisille yrityksille. Valmistele myyvä hissipuhe osaamisestasi, tule luomaan uusia verkostoja ja löydä uusi työpaikka! Päivitäthän myös CV:si ja työhakemuksesi ja valmistaudut toimittamaan ne heti tapahtuman jälkeen sopivaan yritykseen.

Tilaisuuden järjestävät Yritystakomo, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, Työvoiman liikkuvuus Euroopassa –hanke (Eures ESR), Euroopan globalisaatiorahaston hanke EGR, Oulun kaupungin Työllisyyspalvelut–hanke (ESR), Oulun kaupunkiseutu ja Nuorten työllisyyspalveluiden kehittämishanke (ESR). Myös Uranoste 2015-2017 on ständeineen mukana menossa.