Ma 30.11. klo 14.00-15.15 Webinaari: Sosiaalisen median työnhaku

Koulutuksessa tutustutaan sosiaalisen median hyödyntämiseen eri tavoin työnhaussa. Mitä eri välineitä, kanavia ja sosiaalisia verkostoja työnhakuun on olemassa? Miten luodaan verkkoidentiteetti? Koulutuksen fokuksena ovat asiantuntijuuden korostaminen työnhakutilanteessa, piilotyöpaikat ja luovat tavat hakea töitä sosiaalisen median avulla.

Tämä webinaari on suunnattu erityisesti vastavalmistuneille ja valmistumisvaihetta lähestyville, mutta sopii toki kaikille muillekin.

Kouluttajana sosiaalisen median guru Tom Laine, HC Services. Luento-osuus kestää noin tunnin, viimeinen vartti on varattu osallistujien kysymyksille.

Webinaariin osallistut kätevästi vaikka kotisohvaltasi. Et tarvitse osallistumiseen mitään tiettyä erikoisohjelmistoa tai -välineitä, kuulokkeiden käyttöä toki suositellaan. Ilmoittauduttasi saat osallistumislinkin ja tarkemmat ohjeet hyvissä ajoin ennen webinaaria.

HUOM. Mikäli tarkoituksenasi on näyttää webinaari isommalla ryhmälle kerralla (oppilaitokset, TE-toimistot, liitot yms.), olethan yhteydessä meihin sähköpostitse ohjeistuksen ja käytännön järjestelyiden sopimiseksi: sami.lopakka(a)uranoste.fi

Ilmoittautuminen päättynyt.