Kiitos ja kumarrus!

Uranosteen suosittu ja menestyksekäs neljäs kausi päättyy torstaina 26.4. työpajaan, jossa annetaan eväitä työhaastattelussa onnistumiseen. Illalla Akava tarjoaa Uranosteen ja Uuden Insinööriliiton toimistolla rennon illan opiskelijoille vapputunnelmissa.

Kiitän kaikkia osallistujia kuluneesta kaudesta. Olette olleet aktiivisesti mukana toiminnassa ja työpajat ovat täyttyneet nopeasti. Kevään avajaiset Lisa Sounion vinkeillä oman osaamisen brändäämiseen ja esimieskoulutuksemme ovat olleet työpajojen ohella erittäin suosittuja.

Olemme saaneet teiltä monipuolisesti palautetta, kehittämisehdotuksia ja uusia ideoita. Haluaisimme kuitenkin vielä lisää kommentteja ja myös kartoittaa tilanteenne kauden jälkeen. Vastanneille postitetaan pieni kiitoslahja toukokuun aikana.

Uranosteen yhtenä tavoitteena on kokeilla erilaisia tapoja edesauttaa korkeakoulutettujen työllisyyttä ja pyrimme uudistumaan jatkuvasti opittuamme edellisistä kausista. Esimerkiksi viime syksyn ja tämän kevään aikana olemme huomanneet CV-kuvauksen olevan erittäin suosittu ja tarpeellinen palvelu. Sitä tulemme jatkamaan myös tulevalla kaudella. Muitakin uudistuksia on luvassa syksyllä. Jatkossa keskitymme entistä enemmän CV-työpajoihin, joiden kysyntä on tällä kaudella ylittänyt tarjonnan. Työpajojen kouluttaja tulee vaihtumaan loppuvuodesta, kun kehuttu valmentajamme Iiris Verkasalo muuttaa toiselle paikkakunnalle.

Muutoksia on tapahtunut keväällä myös Uranosteen toimistolla. Olemme erittäin iloisia blogimme tuottajan ja vakituisen kirjoittajan Eveliinan uranosteesta ja siirtymisestä vaativiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle.  Eveliinan vaihdettua työpaikkaa tämä kirjoitus on blogimme viimeinen säännöllinen viikoittainen kirjoitus. Kesän pidämme täydellistä blogihiljaisuutta. Mikäli saamme syyskauden alkaessa lisää apuvoimia toimistollemme, blogi jatkaa syksyllä ilmestymistään uusien kirjoittajien toimesta uudistuneena.

Kiitän kaikkia lukijoita ja toivon, että blogikirjoitusten vinkeistä on ollut teille hyötyä työnhaussa.

Aurinkoista kevättä ja kesää sekä menestystä työnhakuun!

-Outi Sivonen, projektipäällikkö, Uranoste