Kouluttajat esittelyssä

MPS Consulting Finland Oy:n Senior Partner, psykologi Riikka Vaaraniemi pitää tänä keväänä kaikki Uranosteen CV-koulutukset. Hän sai loistavat palautteet heti ensimmäisistä Uranoste-koulutuksistaan helmikuun alussa. Vaaraniemen erityisosaamiseen kuuluvat mm. rekrytointiprosessit, henkilöarviointi ja uudelleensijoittumisvalmennukset. Toimialatuntemusta hänellä on niin kaupasta ja palveluista, teollisuudesta, asiantuntijaorganisaatioista kuin ICT:stäkin.

Kevään haastattelukoulutukset pitävällä Koreko Oy:n Jaana Laurilla on 20 vuoden kokemus yritysten johto-, myynti- ja asiantuntijatehtävistä erityisesti henkilöstövaltaisilta palvelualoilta. Henkilöstöpalvelualalla hän on toiminut vuodesta 2001, mm. Eilakaislan rekrytointikonsulttina ja aluejohtajana. Lauri on ollut mukana sadoissa rekrytoinneissa ja hänellä on ajantasainen näkemys yritysten toimintavoista ja odotuksista rekrytoinneissa.

Valmennustalo Virta Oy:n Teija Mykrä on työyhteisöviestinnän valmentaja. Helmikuisen Työelämän esiintymistaidot -koulutuksen pitävä Mykrä on kouluttanut työelämän esiintymistaitoja koko työuran ajan erilaisissa työyhteisöissä niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Hän on toiminut mm. yliopiston palveluksessa kouluttaen työnhakuun liittyviä viestintätaitoja korkeakoulutettujen työvoimaryhmille.

Sosiaaliseen mediaan erikoistuneen Lvngroom Oy:n Laura Johansson on pitänyt luentoja ja koulutuksia sosiaalisesta mediasta ja sähköisestä markkinoinnista niin yrityksille, järjestöille kuin oppilaitoksillekin. Uranosteen maaliskuisessa koulutuksessa hän pureutuu sosiaaliseen mediaan nimenomaan työnhaun kannalta.

Näiden alojensa erikoisasiantuntijoiden palvelut ovat Uranosteen koulutuksissa käytössäsi maksutta – katso koko kevään koulutustarjontamme täältä ja ilmoittaudu mukaan.