Ke 14.9. klo 12.00-16.00 Urabuusti & CV-valokuvaus

Oulun yliopisto, TellUs Innovation Arena, Ice Breaker Stage / Frost Club

Urapäivä yliopistolla! Tilaisuudessa ovat Uranosteen lisäksi mukana Omapolku työelämään -hanke, Oulun kaupungin työllisyyspalvelut sekä Yritystakomo, jotka järjestävät TellUs Innovation Arenan maireissa puitteissa Urakahvilan. (Yliopiston kartta)

Uranoste avaa syyskautensa CV-valokuvauksella ja esittelee syysohjelmaansa Ice Breaker Stagella tasaisin väliajoin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, mutta CV-valokuvaukseen tulee ilmoittautua ennakkoon.

Tule ammattikuvaajan kuvattavaksi – saat edustavan otoksen itsestäsi ansioluetteloa tai vaikkapa LinkedIn-profiilia varten! Osallistujat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaan neljään ryhmään, noin 20 henkilöä per tunti. Saat tarkemman kuvausaikasi sähköpostitse muutamaa päivää ennen tilaisuutta. Kuvausvuoroa odotellessa tai kuvauksen jälkeen saat halutessasi vinkkejä urasuunnitteluusi tai työnhakuusi Urakahvilassa, jossa listalla ovat seuraavat aiheet:

Koulutuksesta työelämään:
Mistä ja miten haen töitä valmistumisen jälkeen?

Oikeat työkalut työnhakuun:
CV ja työhakemus, mitä niissä tulee olla ja miten muotoiltuna?

Menesty työhaastattelussa:
Valmistaudu huolella haastatteluun, se on ainutkertainen tilaisuus tehdä vaikutus!

Työ ulkomailla:
Mitä pitää ottaa huomioon, jos haluaa töihin Suomen rajojen ulkopuolelle?

Tao itsellesi unelmiesi työpaikka:
Miten eteenpäin, jos työnhaku tuntuu tökkivän kokemuksen puutteesta eikä ole varma, mitä kaikkea voisi tulevaisuudessa tehdä?

CV-valokuvaajana Jarmo Ollila, Studio Ollila.

Ilmoittautuminen valokuvaukseen päättynyt, ryhmä täynnä.