Business Area Manager haussa Helsinkiin (KP-Media Oy)

KP-Media Oy hakee yhteistyökykyistä ja sujuvasanaista nykyaikaisen kunnossapidon periaatteet ja menetelmät hyvin tuntevaa henkilöä vastaamaan kansainvälisen liiketoimintansa kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluvat mm. neljä kertaa vuodessa ilmestyvän MaintWorld magazinen kehittäminen ja päätoimittajana toimiminen sekä kansainvälisten kongressiemme mm. Comadem 2013 ja Euromaintenance 2014 organisoinnista ja toteutuksesta vastaaminen.

Tarjoamme näköalapaikan eurooppalaiseen teollisuuden kunnossapitoon, haastavia ja monipuolisia tehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen kehittymiseen. Lopullinen tehtäväkuva sovitetaan parhaiten toimintaamme tukevaksi hakijan vahvuuksien pohjalta.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja tuloksellista työskentelytapaa muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, yhteistyöhalua sekä kykyä selkeään suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun sekä englanniksi että suomeksi. Olet osa seitsemän henkistä dynaamista tiimiämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Matti Niemelä +358 400 417 672. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen tulee lähettää 21.11.2011 mennessä osoitteella matti.niemela@kunnossapito.fi.

Hakuilmoitus pdf-tiedostona